Chez Claire

Info

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde oftewel 'De Jongens', openen in het voorjaar chez claire: luxueuze 'haute éclairs', zoals je ze hier in België nog niet kan vinden! en "eentje is geentje" leken de jongens gedacht te hebben, want Chez Claire gaat tegelijkertijd open in Antwerpen én in Gent. Dries & Yuri maakten in 2012 naam en faam met hun innovatieve Wasbar concept, dat internationale pers haalde en wereldwijd werd bekroond met diverse awards. in 2015 werd Wasbar verkocht aan top brands.

Eclair met aardbijen

KWALITATIEF ZONDIGEN MET HAUTE ÉCLAIRS & CHAMPAGNE

De éclair, het patéke van onze grootmoeders, maakt in 2018 een comeback om u tegen te zeggen. Chez Claire stelt bij deze in primeur voor: de haute éclair. New & improved. Step aside, macarons. In niet minder dan 13 smaken (waaronder pistache, salted caramel crisp en triple dark chocolate) én onze patissier werkt momenteel aan een versie voor mensen met voedsel intolerantie, stelt Chez Claire een mooi menu samen dat je ter plaatse kan komen degusteren of kan meenemen in cadeauverpakking. Ondertussen is de patisseriechef van Chez Claire ook al volop aan het experimenteren met vegan éclairs, zodat iedereen binnenkort kan meegenieten van de heerlijke gebakjes. Chez Claire zal ook haar eigen huismerk champagne 'Cuvée Claire' aanbieden, zodat je je favoriete smaakje éclair meteen ter plaatse kan degusteren bij een coupe champagne. Wie het liever iets traditioneler houdt, kan ook gewoon een lekkere koffie bestellen. Voor het uittekenen van het interieur klopten De Jongens aan bij Pinkeye, de designstudio die samen met hen ook het prijzenwinnende concept van WASBAR uitwerkte.

OVER DRIES EN YURI

Dries en Yuri openden eind 2012 de eerste vestiging van WASBAR in Gent. Een paar maand later werden ze winnaar van "Topstarter", en in 2015 wonnen ze Belgium's New Brand of the Year. Datzelfde jaar werd WASBAR verkocht aan Top Brands.

CHEZ CLAIRE ANTWERPEN

SCHRIJNWERKERSSTRAAT 15
2000 ANTWERPEN
ELKE DAG OPEN: 10:30 - 18:30

CHEZ CLAIRE GENT

KOUTER 185
9000 GENT
ELKE DAG OPEN: 10:30 - 18:30

Uber Eats

Uber Eats

Voor instant leveringen
in Gent of Antwerpen 

Takeaway

Afhalingen

Bestel je eclairs voor de gewenste datum en haal ze op in een van de winkels

Leveringen

Leveringen

Plaats je bestelling minstens drie dagen vooraf en laat ze leveren in  België, Nederland of Luxemburg.